Label Hidde Soft fauteuil

Zit nóg comfortabeler op de Hidde Soft fauteuil van Label!

  • De iconische Hidde nu met nog meer comfort
  • Kom helemaal tot rust door de extra zachte zitting
  • Makkelijk in onderhoud
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Artikelnummer
281710
€ 2.236,00
Vanaf € 2.236,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Label Hidde Soft fauteuil

Designer Gerard van den Berg

De Hidde fauteuil is hét succesnummer van Label. Designer Gerard van den Berg heeft daarom een draai gegeven aan deze topper en een nieuwe variant uitgebracht; de Hidde Soft fauteuil.

De kenmerken van de Label Hidde soft fauteuil

Deze Label Hidde Soft fauteuil, vernoemd naar de designer zijn kleinzoon, is nu zachter en zit daardoor nog lekkerder. Het baseball design van de Hidde Soft maakt het verleidelijk om in plaats te nemen. Kom helemaal tot rust in de kuip van de fauteuil.

De Hidde Soft is net als de gewone Label Hidde fauteuil verkrijgbaar in alle leer- en stofsoorten uit de Label-collectie. Eventueel met contrasterende bies. Het design komt het meest tot zijn recht met leren bekleding, die de fauteuil een stoere uitstraling geeft. De vulling is daarentegen bijzonder zacht door een laag van hoogwaardig koudschuim met Dacron. Verder is de fauteuil gebaat bij zo min mogelijk onderhoud. Stoffen met een schone, droge doek is voldoende.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte): 94 x 94 x 87,5 cm (zithoogte 41 cm).

Maak uw zithoek compleet

Wilt u meer ontspanning? Denk dan ook eens aan de bijpassende poef, verkrijgbaar in dezelfde leersoorten. Bestel één van fauteuils uit voorraad leverbaar en geniet binnen enkele dagen van uw Label Hidde Soft.

Anderen bekeken ook
^