Mike & Maaike

Mike & Maaike is een design studio, ze zijn vooruitstrevend en zijn gericht op industrieel design, gevestigd in San Francisco. Deze ontwerpstudio staat onder leiding van Mike Simonian en Maaike Evers. De studio is opgericht als ontwerp laboratorium waar design, kunst en technologie worden gecombineerd.

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Maaike is Nederlands, Mike komt uit Californië. Door de verschillende achtergronden en de unieke kijk op design, versterken zij elkaar in hun werk. Werk dat zich kenmerkt door experiment, inhoud en krachtige conceptuele verhalen.

Mike & Maaike hun werk wordt internationaal erkend en wordt wereldwijd tentoongesteld in diverse musea en galerieën. De studio van Mike & Maaike staat vermeld op de lijst ‘Most Creative People in Business’ van Fast Company.

Terp Tafel

Mike & Maaike hebben voor Artifort de Terp tafel ontworpen. Met deze Terp collectie willen Mike & Maaike een subtiel landschap creëren van verschillende gestoffeerde tafels, in verschillende hoogtes. Zij hebben zich laten inspireren door de Friese terpen. Deze tafels zorgen voor functionaliteit en rust in de ruimte.

Samenwerkingen

Mike & Maaike werken niet alleen met Artifort samen. Zij hebben een mooi portfolio opgebouwd met diverse bekende bedrijven, zoals merk; Google, Haworth, Incase, Belkin, Xbox, Blankblank, Council, Coalesse en Steelcase.

^