Claesson Koivisto Rune

Claesson Koivisto Rune is een Zweeds Architectenbureau opgericht in 1995 in Stockholm, door Mårten Claesson, Eero Koivisto en Ola Rune. Van origine is het een architectenbureau dat is uitgegroeid tot een internationaal geprezen, multidisciplinair bureau. Met een even grote nadruk op architectuur als op design. Het bureau heeft in deze loopbaan een groot scala aan prijzen mogen ontvangen, waaronder de meest prestigieuze design award van Zweden, The Bruno Mathsson Prize (2015). Zij ontwerpen voor verschillende merken, zoals Artifort en Kristalia.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

De productcategorieën waarin Claesson Koivisto Rune voor ontwerpen omvatten; gebouwen, hotels, woningen, winkels, kantoren, tentoonstellingen, keukens, sanitair, tafelgerei, glaswerk, meubels, textiel, tegels, verlichting, elektronica, snoep en zelfs een trofee (de Zweedse TV-prijs Kristallen). Zo heeft Claesson Koivisto Rune zich breed op de kaart gezet binnen de architectuur en design wereld. 

Claesson Koivisto Rune heeft voor hun werk, al meer dan 60 onderscheidingen en prijzen verkregen. Waaronder; German Design Award, Good Design Award USA en Good Design Award Japan. Dit is een kleine greep uit de verdiensten van Claesson Koivisto Rune.

^