B&B Italia Papilio bed

In de Papilio-collectie vindt u ook dit mooie bed van B&B Italia!

  • Een fraai design, waarbij de ontwerper zich heeft laten inspireren door de vlinder
  • Kan worden uitgevoerd in verschillende afmetingen, materialen en kleuren
  • Neem voor de vele mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op

Artikelnummer
273153
€ 5.274,00
Vanaf € 5.274,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Papilio bed

Designer Naoto Fukasawa

Bij het ontwerpen van deze collectie heeft de designer zich laten inspireren door de vlinder. De naam verraadt het eigenlijk al; 'Papilio' dat Latijn is voor vlinder. Een comfortabel bed met een retro design. Maak kennis met het Papilio bed van B&B Italia.

De veelzijdigheid van het bed uit de Papilio-collectie

De ontwerper Naoto Fukasawa heeft met de Papilio collectie van B&B Italia een mooie serie gecreëerd, geinspireerd op de vlinder. Dit is bij dit bed terug te zien in de vorm van het hoofdbord, dat bovenaan breder is waardoor dit lijkt op openslaande vleugels. Een fraai design met een zachte, ronde afwerking en voorzien van een heerlijk comfort, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is.

Bijzonder aan dit B&B Italia bed is het polyurethane schuim waaruit deze is vervaardigd. Bovendien zijn het comfort en de kwaliteit erg hoog zijn. Het bed is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuruitvoeringen.

De complete collectie

De collectie bestaat uit een 'familie' fauteuils, banken, voetenbanken, eetstoelen en bedden en zijn te herkennen aan de volgende namen: Papilio, Grande Papilio, Love Papilio, Piccola Papilio, Mini Papilio en Papilio Shell. De collectie is verkrijgbaar in vele verschillende stof- en leersoorten van B&B Italia.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Anderen bekeken ook
^