Vitra Y-Chair miniatuur

De prachtige Y-Chair miniatuur van Vitra

  • Gemaakt op een schaal van 1:6
  • Miniatuur van Vitra
  • Een bijzondere woondecoratie

Artikelnummer
329395
€ 429,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vitra Y-Chair miniatuur

Design: Hans J. Wegner

Hans Wegner is ontwerpt meubelen die iconisch zijn voor Deens meubeldesign. Tijdens zijn studie in Kopenhagen maakte hij kennis met de meesters van de Deense meubelwereld. Wegner raakte hier geïnspireerd door ontwerpen uit andere landen en maakte hier zijn eigen versie van. Voor de Y-Chair raakte Wegner geïnspireerd op de Chinese Ming-stoelen, die ook zijn voorzien van de karakteristieke Y-rug. De Y-Chair werd in 1960 ontworpen en is tot heden nog een volwaardig designicoon.

De Y-Chair miniatuur | Vitra

De miniatuur collectie van Vitra licht de meest belangrijke meubelen uit de geschiedenis uit. De meubelen zijn op schaal gemaakt en zijn voorzien van de originele constructie, met gebruik van dezelfde materialen en kleuren als het origineel. De Y-Chair miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.Bent u op zoek naar het origineel? Bekijk hier de Carl Hansen CH24 Wishbone Chair.

^