Vitra Sunflower Clock wandklok

Met de Vitra Sunflower Clock hangt u een prachtige kunstsculptuur aan de wand!

  • Verschillende soorten hout en metaal
  • Hoogwaardig kwartsuurwerk, inclusief batterij van 1,5 volt

Artikelnummer
276735
€ 1.195,00
Vanaf € 1.195,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Vitra Sunflower Clock wandklok berken
€ 1.195,00
Vitra Sunflower Clock wandklok zwart/messing
€ 1.295,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vitra Sunflower Clock wandklok

Het ontwerp van de Vitra Sunflower Clock door George Nelson is een prachtig voorbeeld van het moderne design uit de jaren '50. Nelson, een vooraanstaande figuur in het Amerikaanse ontwerplandschap van die tijd, wist alledaagse objecten te transformeren tot functionele kunstwerken die de optimistische geest en het streven naar vooruitgang van die periode weerspiegelden.

Met zijn opvallende zonnestraalvorm en gebruik van hoogwaardige materialen past de Sunflower Clock perfect in moderne interieurs, of het nu in de woonkamer of keuken is. De keuze tussen zwart essenhout en berkenhout biedt klanten de mogelijkheid om de klok aan te passen aan hun persoonlijke smaak en interieurdecor. Met een diameter van 75 cm is de Sunflower Clock een opvallend en centraal stuk dat zeker de aandacht zal trekken en een gevoel van tijdloze elegantie zal toevoegen aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

^