Label Gustav outdoor fauteuil

De Label Gustav Outdoor fauteuil is een absolute eyecatcher voor uw buitenruimte!

  • Uniek ontwerp dat zijn oorspring vindt in het vouwen van karton
  • Geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik
  • Afneembaar kussen voor extra gemak en flexibiliteit
  • Speciaal ontworpen om het wisselvallige Nederlandse weer te trotseren

Artikelnummer
338207
€ 1.491,00
Vanaf € 1.491,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Label Gustav Outdoor fauteuil heeft een uniek ontwerp dat voortkomt uit het vouwen van een stukje karton. De vouwlijnen geven de Gustav zijn kenmerkende uitstraling. Deze fauteuil is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook zeer geschikt om buiten van te genieten.

Daarom is er een speciale buitenfauteuil ontworpen, met een zacht kussen en hoekige lijnen aan de buitenkant. Dit zorgt voor een prachtig contrast en maakt de fauteuil zelf een waar kunstwerk. Het afneembare kussen van de fauteuil is bestand tegen regen. Het kussen is bekleed met een speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is en behandeld is met een schimmelwerende coating. Het schuim dat gebruikt is, is dry-feel foam met een open-cel structuur, waardoor water erdoorheen kan stromen. Hierdoor kan de Gustav Outdoor fauteuil moeiteloos omgaan met het wisselvallige weer in Nederland.

Voor meer informatie over de Gustav Outdoor fauteuil kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten!

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):

99 x 80 x 88,5

Anderen bekeken ook
^