Pilat&Pilat Meint salontafel

De Pilat & Pilat Meint is een elegante salontafel van hout

  • Tijdloze salontafel met een strak design
  • Verkrijgbaar in diverse soorten hout
  • Leverbaar met 1, 2 of 3 vakken
  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
291229
€ 2.519,00
Vanaf € 2.519,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pilat&Pilat Meint salontafel

Designer Gjalt Pilat, 1995

De Pilat & Pilat Meint is een lage salontafel met een strakke vormgeving. Het houten blad combineert mooi met de dunne RVS poten. Bijzonder aan de tafel zijn de zichtbare hoekverbindingen van de tafel. De tafel is ook erg praktisch, omdat hij is voorzien van vakken waar u bijvoorbeeld boeken netjes kunt opbergen.

De salontafel Meint zelf samenstellen

De salontafel is verkrijgbaar in diverse lengte- en breedtematen en als 1-vaks, 2-vaks of 3-vakstafel. Naast deze standaard maten is er ook maatwerk mogelijk. De tafel kan worden uitgevoerd in diverse houtsoorten; eiken, iepen en noten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende afwerkmogelijkheden. De tafel wordt standaard uitgevoerd met RVS poten, maar kan optioneel ook worden uitgevoerd met zwart epoxy poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Meint salontafel samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^