Montis Dante salontafel

De Dante is een elegante en robuuste salontafel van Montis. Uiterst geschikt om apart of als set te combineren!

  • Veel keuzes in tafelblad
  • Robuust en elegant design
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Onderstel verkrijgbaar in mat zwart of bruin metallic

Artikelnummer
324630
€ 979,00
Vanaf € 979,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Montis Dante salontafel

De salontafel Dante van het merk Montis. Het elegante tafelblad is ervoor geschikt om met verscheiden salon- of bijzettafels een stijlvolle combinatie te vormen. Door de vele mogelijkheden kan er zelf gekozen worden hoe de combinatie eruitziet.

Dante is een tijdloze tafelfamilie van Montis, de tafelfamilie is robuust en toch elegant met een eigenaardig driepotig onderstel. De tafelfamilie bestaat uit verscheiden salon- en bijzettafels welke zowel gescheiden als in een set gecombineerd kunnen worden.

Bovendien is er naast de brede keuze uit verschillende afmetingen voor het tafelblad de mogelijkheid om te kiezen uit massief eiken, essen, amerikaans noten, graniet of marmer. Het tafelblad is uiterst geschikt om met meerdere salon- of bijzettafels een sierlijke combinatie te creëren. Het stalen onderstel geeft ruimte aan het tafelblad en is leverbaar in mat zwart of bruin metallic gepoedercoat.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):
140 x 90 x 30 cm
60 x 58 x 35 cm
60 x 58 x 50 cm
45 x 45 x 35 cm
45 x 45 x 50 cm

Anderen bekeken ook
^