Leolux Elli salontafel

Breng warmte en knusheid naar uw woning met de Elli bijzettafel van Leolux.

  • Beschikbaar in een cirkelvormige en vierhoekige variant.
  • De bijzettafel trekt de blik en vervult een handige functie.
  • Voor de creatie van de bijzettafel zijn milieuvriendelijke grondstoffen toegepast.

Artikelnummer
339269
€ 1.895,00
Vanaf € 1.895,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bij het beschouwen van de Leolux Elli salontafel springt direct de tijdloze verfijning in het oog die het uitstraalt. De ontwerpstijl is gestroomlijnd en eigentijds, met met zorg gebeeldhouwde lijnen en een slank silhouet. Een scala aan formaten en afwerkingsopties is beschikbaar voor de tafel, waardoor u de vrijheid hebt om deze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de specifieke vereisten van uw interieur.

Een opvallend kenmerk van de Elli salontafel is ongetwijfeld het gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Leolux staat bekend om zijn beheersing van het vakmanschap en de zorgvuldige aandacht voor details, en dit wordt duidelijk gedemonstreerd in de constructie van de Elli salontafel. Het tafelblad kan vervaardigd zijn uit een diversiteit aan materialen, zoals glas, hout of keramiek, die niet enkel duurzaamheid verzekeren, maar eveneens een weelderige uitstraling toevoegen aan uw leefruimte. Dit maakt de tafel niet slechts tot een prachtig designstuk, maar ook tot een functioneel meubel dat inspeelt op uw dagelijkse vereisten.

Afmetingen:

Vierkant: L100 x B100 cm

Rond: Ø 100 cm

^