Zanotta Reale tafel

Deze prachtige Reale tafel van Zanotta is een waar pronkstuk voor in uw woning!

  • Het complexe onderstel is van massief hout
  • Verkrijgbaar in diverse houtsoorten en afwerkingen
  • Kies voor een helder of smoky kristallen blad
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijs!

Artikelnummer
318901
€ 4.096,00
Vanaf € 4.096,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Zanotta Reale tafel

Designer Carlo Mollino

Waar zou Carlo Mollino vandaag de dag toe in staat zijn geweest, met toegang tot koolstofvezels of andere composietmaterialen, als hij in de jaren vijftig in staat was om met enkel massief hout en bekwame ambachtslieden, slanke structuren te creëren, waaronder het onderstel van deze prachtige Reale tafel van Zanotta. Dit werd alleen geëvenaard in de gelijktijdige constructie van Franco Albini en de verlichte stutten van zijn Veliero kast.

De complexheid van de Zanotta Reale tafel

De Reale tafel, die gebruikt kan worden als eettafel of bureau, heeft een complex massief houten onderstel en verbaast ons dankzij de constructieve intelligentie van een perfect mechanisme waarbij elk element in elkaar past door middel van nauwkeurige (en op maat ontworpen) metalen verbindingssystemen. De Reale tafel is een echt meesterwerk, gemaakt met een compact, transparant skelet en versierd met een helder of gerookt kristallen blad dat het lijkt te omlijsten. Het tafelblad is verkrijgbaar in een rechthoekige of bootvorm.

Zanotta & Pot Interieur

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze prachtige tafel? Neem contact op met interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aavragen voor uw favoriet!

^