Pilat&Pilat Dirk Jisk tafel

De Pilat & Pilat Dirk Jisk is een moderne tafel met een minimalistische vormgeving

  • Tijdloze tafel met een uniek design
  • Houten tafelblad en stalen onderstel
  • Tafelblad is verkrijgbaar in vier vormen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
291428
€ 3.865,00
Vanaf € 3.865,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Gjalt Pilat, 2009

De Pilat & Pilat Dirk Jisk is een minimalistische eetkamertafel. Het tafelblad heeft slechts één drager waardoor er rond de tafelschikking geen gevecht ontstaat met de poten. Het tafelblad is gemaakt van hout (4 cm dik) en het onderstel van staal. Voor de vorm van het blad heeft u de keuze uit ovaal, rond, vierkant en rechthoeking. Kortom, de Pilat & Pilat Dirk Jisk tafel is een moderne tafel die door de eenvoudige vormgeving in vrijwel ieder interieur past.

De tafel Dirk Jisk zelf samenstellen

De tafel is leverbaar in diverse afmetingen en maatwerk is ook mogelijk. Voor het blad heeft u de keuze uit vier vormen; ovaal, rond, vierkant en rechthoekig. Het tafelblad is leverbaar in diverse houtsoorten en het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Dirk Jisk tafel samen te stellen.

^