MDF Italia S Table

De S-Table is een echte eyecatcher in ieder interieur

  • Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg functioneel
  • De tafel heeft zijn naam te danken aan het S-vormige onderstel
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Artikelnummer
278527
€ 3.680,00
Vanaf € 3.680,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Savier Lust

Een mooi design dat tevens erg functioneel is. U heeft de keuze uit een ronde of ovale tafel met een onderstel bestaande uit een S-vormige gedraaid statief. Dit is de S Table van MDF Italia.

<strong>De MDF Italia S Table</strong>

De S Table bestaat uit een ronde en ovale collectie tafels met een gedraaide poot die gevormd is als de letter S. Verkrijgbaar in Cristalplant in mat wit of Ceramilux in hoogglans zwart.

Het blad is voor een wit onderstel leverbaar in helder- of extra licht glas, helder- of extra licht gehard glas, houten vezelplaat van middelmatige hardheid gelakt in mat wit met kras bestendige afwerking óf in Cristalplant in mat wit. Voor een zwarte voet is het blad verkrijgbaar in grijs gerookt getemperd glas.

Cristalplant is een combinatie van natuurlijke mineralen, polyester en acryl polymeren en is 100% recyclebaar. Caremilux bestaat uit natuurlijke mineralen en polyester hars.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen wat betreft de ronde uitvoering. Tevens is er een ovale variant. De hoogte is afhankelijk van het materiaal.

<ul>

<li>Afmetingen ronde tafel in cm (diameter x hoogte): 126, 140, 156 en 175 x 71 en 73</li>

<li>Afmetingen ovale tafel in cm (lengte x breedte x hoogte): 210 x 150 x 71 en 73</li>

</ul>

Meer informatie kunt u vrijblijvend opvragen.

Anderen bekeken ook
^