HAY Pyramid tafel

De Hay Pyramid is een industriële tafel met een retro uitstraling

  • Een echte designklassieker
  • Strakke, eenvoudige vormgeving
  • Perfect voor bij de Pyramid bank en de Result stoelen
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
291185
€ 1.108,00
Vanaf € 1.108,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY Pyramid tafel

Designers Friso Kramer en Wim Rietveld, 1959

De Hay Pyramid tafel maakt onderdeel uit van de Pyramid collectie (1959) die bestaat uit deze tafel, een bureau, een stoel en een bankje. De Pyramid tafel werd in de jaren zestig en zeventig voornamelijk in scholen gebruikt. De tafel is een absolute designklassieker waar u wellicht als kind zelf aan gezeten heeft. De Pyramid collectie is in 2017 opnieuw uitgegeven door Hay & Ahrend waardoor de industriële tafel nu weer voor een geheel nieuwe generatie verkrijgbaar is. De Pyramid tafel heeft een tijdloos ontwerp dat strak, eenvoudig én functioneel is. Het tafelblad is gemaakt van eikenhout en het onderstel van staal. De tafel past door zijn ingetogen vormgeving in vrijwel ieder interieur. Met de Hay Pyramid tafel creëert u een stukje designgeschiedenis in uw interieur. Geschikt voor bij u thuis, maar ook voor zakelijk gebruik.

De tafel Pyramid zelf samenstellen

De tafel is verkrijgbaar in diverse formaten en met een rechthoekig, rond of vierkant tafelblad. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen de kleuren beige en zwart. Het blad is verkrijgbaar in eikenhout, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen. De tafel past perfect bij de Pyramid bank en de Result stoelen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Hay Pyramid tafel samen te stellen.

^