Bert Plantagie Remo tafel

Een eettafel met vierkante poten welke schuin uitlopen om voor de eetkamerstoelen of een eetkamerbank meer ruimte te creëren.

  • Vierkante poten helemaal van metaal of een combinatie met hout
  • Ovaal of recht tafelblad te verkrijgen
  • Meerdere afwerkingen van het tafelblad verkrijgbaar

Artikelnummer
324913
€ 0,00
Vanaf € 2.059,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Remo eetkamertafel van het merk Bert Plantagie, is door de samenstelling van verschillende materialen een moderne tafel met een ambachtelijke look. Er is mogelijkheid tussen rustiek noten- of eikenhout tafelblad en verschillende lak of olie afwerkingen voor het tafelblad van eiken- of notenhout. Voor deze lak afwerking zijn er tevens verschillende beitskleuren verkrijgbaar. Voor de potne is er keuze mogelijk uit ronde poten (Parade tafel) en vierkante, de eigenaardige poten van de Remo tafel. Bij onderstel zowel de Remo als de Parade is het mogelijk om deze helemaal uit metaal of in een samenstelling van hout en metaal te verkrijgen. Doordat de onderstellen van beide tafels iets schuin uit lopen, is er extra ruimte voor stoelen of een eetkamerbank. Het is zefls mogelijk om een ovaal tafelblad uit te voeren op beide onderstellen. Ruime mogelijkheden om aan iedere wens te voldoen!

^