Bert Plantagie Parade tafel

De Parade is een tafel met veel mogelijkheden, daardoor heeft deze een eigenzinnige en sierlijke uitstraling in de eetkamer.

  • Negen verschillende afmetingen leverbaar.
  • Met metalen of houten onderstel te verkrijgen, of een combinatie van beide.
  • Ovaal of recht blad verkrijgbaar.
  • Het tafelblad in eiken- of notenhout, met olie of lak afwerking.
Artikelnummer
324910
€ 0,00
Vanaf € 2.059,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Parade van Bert Plantagie heeft door een combinatie van meerdere materialen een moderne en tevens ambachtelijke uitstraling. Voor het tafelblad kan er gekozen worden uit rustiek noten- of eikenhout en verschillende lak of olie afwerkingen voor het eiken- of notenhout. Voor deze lak zijn ook verschillende beitskleuren leverbaar. Voor de poten is er keuze mogelijk uit ronde (Parade tafel) of vierkante (Remo tafel) poten. Daarnaast is er een keuze om deze helemaal uit metaal of in een combinatie van hout en metaal te leveren. Doordat de poten iets schuin uit lopen, is er meer ruimte voor stoelen of een eetkamerbank. De tafel kan tevens ook met vierkante poten en ook met een ovaal tafelblad verkregen worden. Genoeg mogelijkheden om alle wensen te voldoen!

^