Artisan Luc tafel

De Artisan Luc eetkamertafel is een prachtige houten tafel!

  • Met de hand gepolierde en geoliede houten tafel
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Vanaf prijs gebaseerd op ovaal afmeting: 165×110×76
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Artikelnummer
296769
€ 3.174,00
Vanaf € 3.174,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Luc tafel

Designer Regular Company

De Artisan Luc is een ovale eetkamertafel met een minimalistisch design. De met de hand gepolierde en geoliede massief houten tafel heeft een prachtig design. De Artisan Luc eetkamertafel is een lust voor het oog voor échte houtliefhebbers. De tafel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Luc zelf samenstellen
De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact tafeltje tot een royale eettafel voor 10 personen. De Luc tafel is leverbaar met een ovale en ronde tafelblad. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse houtsoorten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^