Zanotta Mezzadro kruk

Een icoon in de meubelstukken: de Zanotta Mezzadro kruk!

  • Unieke en onderscheidende uistraling
  • Zitting verkrijgbaar in opvallende kleuren
  • Tijdloos ontwerp gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Perfect voor iedere woonruimte

Artikelnummer
338133
€ 850,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Zanotta Mezzadro kruk is een icoon op het gebied van meubelontwerp. Met zijn unieke en onderscheidende uitstraling trekt deze kruk direct de aandacht. Het tijdloze ontwerp, gecreëerd door Achille en Pier Giacomo Castiglioni, blijft bewondering oproepen.

De Mezzadro kruk heeft een opvallende zitting, verkrijgbaar in levendige kleuren zoals oranje, rood, geel, wit of zwart. De zitting is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort.

Deze veelzijdige kruk past perfect in elke woonruimte, of het nu de woonkamer, keuken, studeerkamer of zelfs een trendy café is. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een statement op het gebied van design. Met de Zanotta Mezzadro kruk voeg je een vleugje iconisch design toe aan je interieur, waarbij esthetiek en comfort samenkomen.

Afmetingen:

Hoogte: 51 cm

Lengte: 51 cm

Breedte: 49 cm

^