Vitra Panton Chair Classic

De Panton Chair is een echt designicoon!

  • Het originele design uit 1967
  • Met een prachtige glanzende afwerking
  • Een revolutionair meubelstuk

Artikelnummer
325731
€ 1.560,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Panton Chair is een echte designklassieker geworden. In 1959 werd de stoel voor het eerst ontworpen door Verner Panton. Later in 1967 werd het ontwerp verfijnd in samenwerking met Vitra voor een seriematige productie. Deze stoel was de eerste die volledig uit kunstof werd gemaakt. Verner Panton had als doel om een comfortabele stoel volledig uit kunststof te ontwerpen die uit één deel bestond. De stoel zorgde voor een revolutie in de designwereld en werd beloond met verschillende onderscheidingen.

Gedurende de tijd is het ontwerp aangepast van de Panton Chair. Vitra heeft sinds 1999 aanpassingen gemaakt door de stoel te maken van een duurzame kunststof met een afwerking van een matglanzende lak. De klassieke Panton Chair is echter weer in de collectie van Vitra!

De Panton Chair Classic

De Panton Chair Classic is vervaardigd uit hardschuim plastic en is afgewerkt met een glanzende lak in rood, groen, wit en zwart.

De Panton Chair Classic van Vitra ✓ Pot Interieur ✓ Een prachtig revolutionair meubelstuk! ✓ Veilig aanbetalen ✓ CBW-erkend

^