Vitra Eames Fiberglass Side Chair DSX stoel

De Vitra DSX Eames Fiberglass chair is terug van weggeweest!

  • Sinds 2019 weer opnieuw in productie bij Vitra
  • Door het gebruik van glasvezel is iedere stoel uniek
  • Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

Artikelnummer
306102
€ 640,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vitra Eames Fiberglass Side Chair DSX stoel

Charles en Ray Eames, 1950

De bekende Vitra Eames Fiberglass chair stoel is terug van weggeweest! De stoel is oorspronkelijk ontworpen in 1950 door Charles en Ray Eames en recent opnieuw in productie genomen vanwege zijn enorme populariteit. Door het gebruik van glasvezel is iedere zitschaal uniek en kunnen ze glasvezelstrepen, kleine gaatjes of plaatselijke kleurverschillen bevatten.

Heerlijk zitcomfort van de Vitra DSX

Neem plaats in de kuip van de Vitra DSX en ervaar het comfort door de organische vorm die gemaakt is van fiberglass. Bovendien is de stoel qua vormgeving erg veelzijdig. Deze is niet alleen geschikt voor de eet- en woonkamer, maar ook aan de vergadertafel of het bureau op kantoor is het een ideale optie. U heeft de keuze uit een groot scala aan kleuren. De Fiberglass Chairs zijn sinds 2019 weer terug in de collectie van Vitra.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x zithoogte x totale hoogte):


46,5 x 55 x 43 x 83

Voor een overzicht van alle Vitra meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^