Vitra Eames Fiberglass Armchair DAR stoel

De iconische DAR Eames Fiberglass stoel!

  • Terug van weggeweest in de Vitra-collectie
  • Iedere stoel is uniek door het gebruik van glasvezel
  • Uitvoerbaar in vier schitterende kleuren

Artikelnummer
325688
€ 875,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Desiger: Charles en Ray Eames, 1950

U haalt een klassieker in huis met de Vitra DAR Eames Plastic Chair. De designers Charles en Ray Eames staan sinds de jaren vijftig al in de top van de designwereld. Hun ontwerpen van de Plastic Chairs zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware iconen. Naast de populaire DAW en DSR modellen is de Vitra DAR ook een ware klassieker. Bekijk alle toonaangevende modellen in de showroom van Pot Interieur of vraag direct een offerte aan.

De iconische DAR Eames Fiberglass Chair

De DAR is een van de bestsellers van het merk Vitra. Het zogenaamde Eiffeltorenonderstel van de DAR stoel is een bekend ontwerp en bevind zich terug in meerdere meubelstukken. Het draadonderstel heeft een luchtig uiterlijk, maar zorgt voor een interessant geometrisch design. Dit prachtige onderstel is verkrijgbaar in chroom of met een zwarte poedercoating. De laatste variant is zelfs weerbestendig!

^