Rolf Benz 650 stoel

De Rolf Benz 650 is een moderne stoel die bestaat uit twee gevormde houten schalen op een onderstel naar keuze

  • Tijdloze stoel met een heerlijk zitcomfort
  • Verkrijgbaar met een op maat gemaakt doorstikt zit- en rugkussen
  • Ook verkrijgbaar als barkruk
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
295405
€ 620,00
Vanaf € 620,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Rolf Benz 650 stoel

De Rolf Benz 650 stoel heeft een unieke constructie: twee gevormde houten schalen zijn aan elkaar bevestigd. Deze schalen zijn voorzien van een op maat gemaakte doorstikte rug- en zitkussen. De houten schalen rusten naar wens op een houten onderstel met ovale poten of op een hoeking onderstel van staal. De tijdloze eetkamerstoel is ontworpen door Formstelle in samenwerking met Rex Kralj. Ook verkrijgbaar als barkruk.

De stoel 650 zelf samenstellen

De 650 is verkrijgbaar met een houten schaal en een houten of metalen onderstel. De 650 stoel is optioneel verkrijgbaar met een op maat gemaakt doorstikt zit- en rugkussen. Voor dit kussen kunt u kiezen tussen diverse stof- en leersoorten en uit diverse kleuren. Hierdoor kunt u de stoel geheel naar eigen wens samenstellen. De Rolf Benz 650 is ook leverbaar als barkuk. Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

84 x 51 x 58 cm

^