Hay Result eetkamerstoel

De Hay Result is een iconische stoel uit de jaren vijftig

  • Een echte designklassieker
  • Strakke, eenvoudige vormgeving

Artikelnummer
291182
€ 359,00
Vanaf € 359,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Hay Result eetkamerstoel

Designers Friso Kramer en Wim Rietveld, 1958

De Hay Result stoel, ontworpen door Friso Kramer en Wim Rietveld in 1958, is een echte design klassieker. De stoel werd in de jaren zestig en zeventig voornamelijk in scholen gebruikt, wellicht heeft u er zelf als kind op gezeten. De stoel is opnieuw uitgegeven in 2017 door Hay & Ahrend. De Result Chair heeft een tijdloos ontwerp dat strak, eenvoudig én functioneel is. Het onderstel is gemaakt van metaal en de zitting en rugleuning zijn gemaakt van eikenhout fineer. De stoel past door zijn minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur. Met de Hay Result stoel heeft u een uniek stukje design geschiedenis in huis. Geschikt voor bij u thuis, maar ook voor zakelijk gebruik.

De stoel Result zelf samenstellen

Voor het onderstel kunt u kiezen tussen de kleuren beige en zwart. De zitting en rugleuning zijn verkrijgbaar in eikenhout fineer, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen. De stoel past perfect bij de Pyramid tafel en Pyramid bank. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Hay Result stoel samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

81 x 45,5 x 48,5 cm

^