HAY About A Chair AAC 21 eetkamerstoel

Een prachtig ontwerp van HAY: About A Chair AAC 21!

  • Mooi in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
338431
€ 0,00
Vanaf € 619,00
Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 21 eetkamerstoel crème
€ 969,00
HAY About A Chair AAC 21 eetkamerstoel blauw
€ 679,00
HAY About A Chair AAC 21 eetkamerstoel grijs
€ 699,00
HAY About A Chair AAC 21 eetkamerstoel cognac
€ 969,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Deze AAC21 About A Chair van HAY heeft een beklede kuip.

Deze stoel (met armleuning) is ontworpen vanuit de wens een mooie eetkamerstoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een eetkamertafel in een moderne eethoek. De mooie beklede zitting en rugleuning geeft deze stoel een luxe uitstraling. De vormgeving van de AAC21 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Welling is er in geslaagd is om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Chair stoelen samen te laten komen. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.

De AAC21 eetstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stof- en leersoorten en onderstel. Maak een keuze uit uw favoriete leer en verwen uw eethoek, vergaderkamer of kantoor met stijlvol en comfortabel Deens design!

Meer informatie
CollectiesHAY AAC
^