HAY About A Chair AAC 19 eetkamerstoel

De HAY About A Chair 19 eetstoelen zorgen voor een moderne uitstraling van uw eethoek. De bekleding geeft deze stoel een zeer comfortabele en rijke uitstraling. De kuip is gemaakt van Hallingdal stof met kleurcode 116

Artikelnummer
338430
€ 0,00
Vanaf € 475,00
Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 19 eetkamerstoel wit
€ 515,00
HAY About A Chair AAC 19 eetkamerstoel wijnrood
€ 495,00
HAY About A Chair AAC 19 eetkamerstoel zwart
€ 485,00
HAY About A Chair AAC 19 eetkamerstoel grijs
€ 485,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Deze AAC19 About A Chair van HAY heeft een mooie gestoffeerde kuip. Deze stoel (met armleuning) is ontworpen vanuit de wens een mooie eetkamerstoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een eetkamertafel in een moderne eethoek. De beklede zitting en rugleuning geeft deze stoel een luxe uitstraling.
De vormgeving van de AAC19 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Welling is er in geslaagd is om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Chair stoelen samen te laten komen. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.
De About A Chair 19 eetstoelen zorgen voor een moderne uitstraling van uw eethoek. De bekleding geeft deze stoel een zeer comfortabele en rijke uitstraling.

Meer informatie
CollectiesHAY AAC
^