HAY About A Chair AAC 08 eetkamerstoel

Ervaar de perfecte balans tussen eenvoud en veelzijdigheid met de Hay About A Chair-collectie, waar design en comfort samenkomen in elke omgeving.

  • Verschillende kleuren mogelijk
  • In verschillende ruimtes mogelijk

Artikelnummer
338407
€ 277,00
Vanaf € 277,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 08 eetkamerstoel bruin
€ 277,00
HAY About A Chair AAC 08 eetkamerstoel zwart
€ 277,00
HAY About A Chair AAC 08 eetkamerstoel wit
€ 277,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY About A Chair AAC 08 eetkamerstoel

Het concept achter de About A Chair-collectie is het creëren van een stoel met een opvallende eenvoud. Een stoel die zich moeiteloos aanpast aan diverse omgevingen, zoals rond de eettafel, aan de vergadertafel, in de kantine of op kantoor. De Hay About A Chair is het resultaat van een hechte samenwerking tussen de Deense ontwerper Hee Welling en het Deense designmerk HAY. Welling streefde naar een ontwerp waarin vorm, functie, comfort, detail en esthetiek elkaar versterken. Met de Hay AAC stoelen is Welling erin geslaagd om functionaliteit te combineren met een oogstrelend design. De Hay AAC08 stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende kleuren aluminium slede onderstellen. Kies uw favoriete kleur en stijl en geniet van het ultieme comfort van de AAC08 stoel.

Meer informatie
CollectiesHAY AAC
^