Flexform Feel Good eetkamerstoel

De Feel Good eetkamerstoel: Onmisbaar in iedere eetkamer!

  • Klassiek en eigentijds design
  • Keuze uit aluminium of houten poten
  • Bezoek nu een van onze winkels!

Artikelnummer
273976
€ 2.589,00
Vanaf € 2.589,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flexform Feel Good eetkamerstoel

Designer: Antonio Citterio


Kies voor de moderne uitstraling van Flexform stoelen in de eetkamer


Net zoals de andere meubelen van deze tijdloze meubellijn zijn de Flexform stoelen ontworpen door de bekende Italiaanse designer Antonio Citterio. De stoelen bieden een uitstekend zitcomfort en hebben een tijdloos design. Ondanks het feit dat het ontwerp voor de Flexform stoelen tientallen jaren geleden werd gemaakt, staan de Flexform stoelen nog steeds prachtig in uw eetkamer of elders in huis natuurlijk.

Een van de bekendste stoelen van Flexform is de Feel Good armstoel. Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past dus altijd bij uw interieur. De Feel Good is verder onder andere verkrijgbaar als stoel, kruk en fauteuil. De Feel Good is verkrijgbaar als fauteuil met de maten 57 centimeter breedte, 48 centimeter diepte en een hoogte van 85 centimeter. Ook zijn de Feel Good stoelen verkrijgbaar als eetkamerstoel met een breedte van 59 centimeter, diepte van 54 centimeter en hoogte van 74 centimeter. Kies verder uit houten en metalen poten en kies de gewenste stof of het leder in de kleur die in uw interieur past!


Kom de gehele collectie in de grote showroom bekijken

Zoals u leest is er veel te kiezen als u gaat voor de Flexform stoelen. Kom daarom alle mogelijkheden bekijken in onze showroom van meer dan 15.000 m2. Natuurlijk staan wij voor u klaar om u alles te vertellen over de Flexform stoelen en al onze andere meubelen. Ook voorzien wij u uiteraard van persoonlijk advies. Heeft u algemene vragen? Bel dan +31 (0)115 – 53 25 26 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

^