Cassina 646 Leggera armstoel

Dit is de veelzijdige Leggera stoel van Cassina

  • Dit is de nieuwe uitvoering met armleuningen
  • Een echte ambachtelijke stoel
  • Is toe te passen in diverse ruimtes
  • Neem voor meer informatie contact met ons op!

Artikelnummer
311525
€ 1.531,00
Vanaf € 1.531,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 646 Leggera armstoel

Designer Gio Ponti

646 Leggera armstoel van CassinaEen designicoon en wat MedaMade ambachtenbeheersing wordt genoemd, de Leggera - zijn lijnen strak, verfijnd en veelzijdig - past zich moeiteloos aan aan een verscheidenheid aan vereisten en instellingen. De Leggera is nu beschikbaar in de versie met armleuningen. Een houten stoel die bij uitstek de belangrijkste punten van de relatie markeert, zowel qua ontwerp als productie.

De Samenwerking achter ontwerp LeggeraIn de jaren 1950 begon een samenwerking tussen Gio Ponti, Cesare Cassina en de ambachtslieden van het bedrijf Cassina. De ervaring en de ambachtelijke mogelijkheden van Cassina's timmerlieden werden op de proef gesteld bij het aanpakken van de uitdaging om het stoelframe te verlichten - het uiteindelijke resultaat is de onnavolgbare slanke Superleggera-stoel - zich te concentreren op de essentiële lijnen met respect voor de weerstand en stabiliteit. De vele combinaties en contrasten in kleur tussen het essenhouten frame en de stoelbekleding houden de Leggera constant up-to-date en maken het een perfecte partner voor elke omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^