Cassina 055 Capitol complex stoel

Dit is de eetkamerstoel 055 Capitol Complex van Cassina

  • Een krachtig design
  • Te herkennen aan het omgekeerde "V" onderstel
  • Verkrijgbaar in Teak, naturel of zwart eiken
  • Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor deze mooie stoel!

Artikelnummer
311504
€ 1.736,00
Vanaf € 1.736,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 055 Capitol complex stoel

Eerbetoon aan Pierre Jeanneret

055 Capitol Complex van CassinaDeze stoel is een van de meest herkenbare in het Capitol Complex van Chandigarh, te vinden in de kantoren van het secretariaat. De onafhankelijke stukken, inclusief de zijstangen in een omgekeerde "V" die de armleuningen ondersteunt, zijn allemaal gemaakt van massief hout. De geweven rugleuning en zitting, gespannen over een houten frame, zijn elementen die veel voorkomen in het gebied, net als het gebruik van lokaal hout zoals teak.

De Capitol Complex collectieNet als de bekendere bureaustoel, is deze armloze stoel te herkennen aan de omgekerde "V", die in dit geval korter is omdat ze zich niet uitstrekken tot de armen. In plaats daarvan wordt belang gehecht aan de zit- en rugleuningreeks in Weens geweven riet. Naast deze eetkamerstoel en de bureaustoel bestaat er ook een zeer comfortabele Capitol Complex fauteuil. De heruitgave dit krachtige Cassina design biedt de klassieke versie in teak, en twee versies in natuurlijk en gebeitst zwart eiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^