Carl Hansen E004 Embrace stoel

Een nieuwe editie in de Embrace-familie is deze mooie E004 stoel!

  • Ontworpen door designtrio EOOS
  • Verkrijgbaar met een houten frame in diverse houtsoorten
  • U heeft de keuze uit verschillende stof- en leersoorten
  • Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Artikelnummer
314051
€ 1.511,00
Vanaf € 1.511,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer EOOS

De Embrace stoel van Carl Hansen is een toevoeging aan de Embrace-serie van het Oostenrijkse designtrio EOOS. Visueel licht in zijn uitdrukking, heeft de stoel geen armleuningen en neemt hij minder ruimte in beslag. De stoel is passend bij elke tafel. Het ontwerp biedt grote bewegingsvrijheid - een kwaliteit waarmee gebruikers vrij kunnen communiceren.

De mogelijkheden van de Carl Hansen E004 Embrace stoel

De bekleding, verkrijgbaar in diverse stof- of leersoorten, is in twee dimensies gevouwen enis een mooi contrast met het perfect gevormde houten frame, in diverse houtsoorten met verschillende afwerkingen. Het is een goed voorbeeld van de eenheid tussen het vakmanschap en het erfgoed van Carl Hansen & Søn en de innovatieve ontwerpbenadering van EOOS.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem dan vrijblijvend contact met onze interieuradviseurs op via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^