Carl Hansen CH30 stoel

Nu bij Pot Interieur verkrijgbaar, deze mooie CH30P stoel van Carl Hansen

  • Een kenmerkend Scandinavisch design van Wegner
  • Diverse uitvoeringen mogelijk
  • Een veelzijdig ontwerp met veel comfort
  • Neem voor meer informatie contact met ons op

Artikelnummer
314235
€ 825,00
Vanaf € 825,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Carl Hansen CH30 stoel

Designer Hans J. Wegner

De Carl Hansen CH30P stoel werd door Wegner gepresenteerd in 1954 en het harmonieuze ontwerp belichaamt zijn voortdurende reis om de perfecte stoel te ontwerpen.

CH30P Chair van Carl Hansen

De CH30 eetkamerstoel toont de kenmerkende stijl van Wegner: zijn organische ontwerp en uitzonderlijk vakmanschap is te zien aan verfijnde details zoals de kruisvormige afdekkappen op de gebogen, ovale rugleuning die achterovergaat in lijn met de achterpoten voor ultiem comfort. Gecombineerd met de brede, voorgevormde, gewatteerde zitting zorgt voor een stoel met een hoog niveau van comfort en functionaliteit.

Carl Hansen en Pot Interieur

Bij Pot Interieur zijn alle meubelen van Carl Hansen verkrijgbaar, zo ook deze mooie stoel. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijke uitvoeringen? Of wenst u een mooie offerte voor uw favoriet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^