Carl Hansen CH23 stoel

Prachtig ontwerp van Hans J. Wegner; de CH23 stoel

  • Verkrijgbaar in eiken en walnoot hout
  • Comfortabele en ergomisch verantwoorde stoel
  • Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op

Artikelnummer
314645
€ 928,00
Vanaf € 928,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Carl Hansen CH23 stoel

Design: Hans J. Wegner

In 1950 werd de CH23 stoel voor het eerste geïntroduceert en liet de stoel het vakmanschap van Hans J. Wegner bijzonder goed tot zijn recht komen. De organische contouren van deze stoel laten zien hoe Wegner niet alleen een mooie stoel wilde neerzetten, maar ook een comfortabele stoel. De CH23 eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen en kleuren.

Hans J. Wegner
Wegner wordt als een van de meest creatieve en innovatieve meubelontwerper van die tijd gezien. Ook wel bekend als 'Meester van de stoel' ontwierp hij meer dan 500 modellen! Zijn meest iconische ontwerp was de Wishbone stoel, welke hij ook heeft ontworpen voor Carl Hansen. De kern van Wegner's nalatenschap is zijn focus op het naar buiten brengen van de innerlijke werking - de ziel - van het meubilair, waar de eenvoud en functionaliteit kunnen worden gewaardeerd.

^