Arco Laze stoel

Met de Arco Laze stoel geniet u van een heerlijk zitcomfort

  • Organische stoel met losse kussens en een strak gestoffeerde kuip
  • Door de ronde vormen heeft de stoel een vriendelijke uitstraling
  • Het schuim dat voor de stoel gebruikt is, is relatief duurzaam
  • Past door het eenvoudige design in vrijwel iedere interieurstijl

Artikelnummer
305638
€ 1.047,00
Vanaf € 1.047,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Arco Laze stoel kenmerkt zich door een hoog zitcomfort door het losse zit- en rugkussen en een elastisch net in de zitting. De losse kussens in combinatie met de strak gestoffeerde kuip zorgen voor een mooi contrast. Doordat het zit- en rugkussen in een ander materiaal dan de kuip uitgevoerd kunnen worden, wordt dit contrast extra geaccentueerd. Het schuim dat voor de stoel gebruikt is, is relatief duurzaam doordat het fossiele materiaal voor een deel vervangen is door een natuurlijke olie. Het onderstel is uitgevoerd in massief eiken.

De stoel Laze zelf samenstellen
De stoel is te bekleden in zowel stof als leder. Kuip en kussens zijn in een ander materiaal van elkaar te bekleden. Het onderstel kan uitgevoerd worden in alle Arco beitskleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Arco Laze stoel samen te stellen

Afmetingen (H x B x D)

83,5 x 62 x 57 cm

^