Vitra ACX Soft bureaustoel

Met de ACX Soft van Vitra zit je comfortabel tijdens het werk.

  • De Soft is bekleed met gecaptonneerde gebreide stof
  • De ergonomie versterkt zich met een aantal aanpassings mogelijkheden
  • De zitting past zich aan naar de vorm van het lichaam
  • De stoel is gemaakt van milieuverantwoorde materialen

Artikelnummer
339611
€ 0,00
Vanaf € 729,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Vitra ACX bureaustoel is een opmerkelijk stuk kantoormeubilair dat comfort, stijl en ergonomie combineert in een naadloos ontwerp. Deze stoel, ontworpen door Antonio Citterio, weerspiegelt de toewijding van Vitra aan hoogwaardige meubels die voldoen aan de behoeften van moderne werkplekken. Voor de Soft is een andere soort stof gebruikt. De rugleuning is namelijk gemaakt van gecapitonneerde gebreide stof.

De ergonomie van de stoel wordt versterkt door een reeks aanpassingsmogelijkheden. De ACX bureaustoel is uitgerust met een kantelmechanisme waarmee gebruikers de zithouding kunnen aanpassen aan hun individuele voorkeur.

Bovendien zijn de armleuningen in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor de stoel geschikt is voor verschillende lichaamstypen. Naast de functionele aspecten biedt de Vitra ACX ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het slanke, eigentijdse uiterlijk past moeiteloos in moderne kantooromgevingen en draagt bij aan een professionele uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat deze kan worden aangepast aan de inrichting van uw kantoor.

^