Vitra ACX Mesh bureaustoel

Met de Vitra ACX Mesh ervaart u fantastisch comfort tijdens uw werk.

  • De rugleuning is umhuld met gebreid stof
  • De stof is vervaardigd uit gerecycled polyester
  • De zetel past zich aan de contouren van uw lichaam aan
  • De stoel is vervaardigd uit ecologisch verantwoorde grondstoffen.

Artikelnummer
339575
€ 655,00
Vanaf € 655,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Vitra ACX bureaustoel is een opmerkelijk stuk kantoormeubilair dat comfort, stijl en ergonomie combineert in een naadloos ontwerp. Deze stoel, ontworpen door Antonio Citterio, weerspiegelt de toewijding van Vitra aan hoogwaardige meubels die voldoen aan de behoeften van moderne werkplekken. De onderscheiding met de Light en de Soft uitvoering zit in de bekleding van de rugleuning. De Mesh uitvoering heeft is namelijk bekleed met netstof gemaakt van gerecycled polyester.

De ergonomie van de stoel wordt versterkt door een reeks aanpassingsmogelijkheden. De ACX bureaustoel is uitgerust met een kantelmechanisme waarmee gebruikers de zithouding kunnen aanpassen aan hun individuele voorkeur.

Bovendien zijn de armleuningen in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor de stoel geschikt is voor verschillende lichaamstypen. Naast de functionele aspecten biedt de Vitra ACX ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het slanke, eigentijdse uiterlijk past moeiteloos in moderne kantooromgevingen en draagt bij aan een professionele uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat deze kan worden aangepast aan de inrichting van uw kantoor.

^