Vitra ACX Light bureaustoel

Met de Vitra ACX Light zult u comfortabel zitten tijdens uw werk.

  • De rugleuning is bekleed met netstof
  • De ergonomie verbetert zich door een aantal aanpassingsmogelijkheden
  • De zitting past zich aan aan de vorm van uw lichaam
  • De stoel is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen

Artikelnummer
339609
€ 575,00
Vanaf € 575,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Vitra ACX bureaustoel is een opmerkelijk stuk kantoormeubilair dat comfort, stijl en ergonomie combineert in een naadloos ontwerp. Deze stoel, ontworpen door Antonio Citterio, weerspiegelt de toewijding van Vitra aan hoogwaardige meubels die voldoen aan de behoeften van moderne werkplekken. De rugleuning van de Light uitvoering is standaard voorzien van netstof.

De ergonomie van de stoel wordt versterkt door een reeks aanpassingsmogelijkheden. De ACX bureaustoel is uitgerust met een kantelmechanisme waarmee gebruikers de zithouding kunnen aanpassen aan hun individuele voorkeur.

Bovendien zijn de armleuningen in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor de stoel geschikt is voor verschillende lichaamstypen. Naast de functionele aspecten biedt de Vitra ACX ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het slanke, eigentijdse uiterlijk past moeiteloos in moderne kantooromgevingen en draagt bij aan een professionele uitstraling.

^