HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel

Deze HAY AAC14 stoel is verkrijgbaar in tal van verschillende ledersoorten, stoftypes, kleuren en met verschillende onderstellen.

Artikelnummer
338417
€ 415,00
Vanaf € 415,00
Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel grijs
€ 415,00
HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel zwart
€ 415,00
Hay About A Chair AAC 14 bureaustoel rood
€ 415,00
HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel oranje
€ 415,00
HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel groen
€ 415,00
HAY About A Chair AAC 14 bureaustoel blauw
€ 415,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY AAC14, ontwerp van Hee Welling voor HAY. Het idee achter de About A Chair-collectie is een stoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die net zo goed past rond de eettafel als aan een vergadertafel, in een kantine of op kantoor. HAY About A Chair AAC14 is het resultaat van een innige samenwerking tussen de Deense ontwerper Hee Welling en Deens designmerk HAY. Welling ging op zoek naar een ontwerp waar vorm, functie, comfort, detail en esthetiek elkaar aanvullen en sterker maken. Welling is erin geslaagd om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay AAC14 stoelen samen te laten komen. Daarnaast streven Welling en HAY ernaar om een About A Chair-familie van stoelen te creëren waarin de mogelijkheid bestaat alle kuipjes en frames te combineren. Deze HAY AAC14 stoel is verkrijgbaar in tal van kleuren en met verschillende onderstellen. Zoek uw favoriete kleur en stijl uit en geniet van het eindeloze comfort van de AAC14 stoel.

Meer informatie
CollectiesHAY AAC
^