HAY About A Stool AAS 38 kruk

De HAY About A Stool AAS38 staat prachtig aan uw bar of hoge eettafel!

  • De kunststof kuip is verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Het slede onderstel kan voorzien worden van poedercoating
  • Ideaal voor een dinertje of cocktailavond met vrienden
  • Eenvoudig te bestellen via onze website

Artikelnummer
284310
€ 275,00
Vanaf € 275,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Deze barkruk met typisch Scandinavisch design is ideaal voor aan uw hoge eettafel of voor aan de bar in de keuken. Maak kennis met de HAY About A Stool AAS38 barkruk.

De mogelijkheden van de Hay AAS38 barkruk

De About A Stool AAS38 barkruk is net zo veelzijdig als de rest van de HAY About A Stool-familie. Een barkruk die niet alleen heerlijk zit maar er ook fantastisch uitziet. In een simpele kunststof uitvoering of een luxere, gestoffeerde variant. Deze Hay barkruk is geheel naar wens samen te stellen en past zo altijd in uw interieur.

Hee Welling heeft de AAS38 ontworpen als een veelzijdige kruk die functionaliteit en oogstrelend design succesvol combineert. De barkruk heeft een fijn kuipje en stalen slede onderstel, die optioneel voorzien kan worden van een poedercoating. Welling en Hay streven ernaar om een About A Stool-familie helemaal past bij het design van Hay in het algemeen. Alle meubelen zijn van hoogwaardige materialen en qua afwerking helemaal op elkaar af te stemmen. De kuip van de AAS38 kruk is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het slede onderstel kan worden uitgevoerd in gepolijst staal en eventueel met witte of zwarte poedercoating.

Zoek uw favoriete kleur en stijl uit en geniet van het moderne, Deense design van de AAS38 barkuk.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x zithoogte x totale hoogte):

  • Lage kruk: 50 x 43 x 64 x 75
  • Hoge kruk: 50 x 43 x 74 x 85

Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie
CollectiesHAY AAS
^