HAY About A Stool AAS 32 kruk

Geniet van prachtig Scandinavisch design aan uw kookeiland of bartafel met de HAY About A Stool AAS32!

  • De kunststof kuip is verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Het onderstel van hout kent diverse afwerkingen
  • Nog enkele uitvoeringen direct leverbaar (informeer naar de actuele voorraad!)
  • Bestel makkelijk en voordelig online

Artikelnummer
284305
€ 295,00
Vanaf € 295,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Deze barkruk met typisch Scandinavisch design is ideaal voor aan uw verhoogde eettafel of voor aan de bar in de keuken. Maak kennis met de Hay About A Stool AAS32 barkruk.

De mogelijkheden van de Hay AAS32 barkruk

Dit is de About A Stool AAS32 barkruk die niet alleen een comfortabele zit heeft, maar er ook nog een fantastisch uitziet. Net als de rest van de Hay About A Stool-familie is deze kruk erg veelzijdig. De AAS32 is verkrijgbaar in een eenvoudige kunststof uitvoering of als luxere, gestoffeerde variant. De Hay barkruk is geheel naar wens samen te stellen en past zo altijd in uw interieur.

Hee Welling heeft de AAS38 ontworpen als een veelzijdige kruk die functionaliteit en oogstrelend design perfect combineert. De barkruk heeft een fijn kuipje en houten onderstel, die verkrijgbaar is in diverse afwerkingen. Welling en Hay streven ernaar dat de About A Stool-familie helemaal past bij het design van Hay in het algemeen. Alle meubelen zijn van hoogwaardige materialen en qua afwerking helemaal op elkaar af te stemmen. Een echte aanwinst voor uw interieur!

De kuip van de AAS32 kruk is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren net als het houten onderstel. Zoek uw favoriete kleur en stijl uit en geniet van het moderne, Deense design van de AAS38 barkuk.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x zithoogte x totale hoogte):

  • Lage kruk: 50 x 43 x 64 x 75
  • Hoge kruk: 50 x 43 x 74 x 85

Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie
CollectiesHAY AAS
^