Jardinico Antego Parasol

Geniet van luxe en functionaliteit met de Antego parasol van Jardinico!

  • Eigentijds en strak ontwerp
  • Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen
  • Keuze uit een scala aan kleuren voor zowel doek als frame
  • Vanaf prijs is inclusief parasolvoet

Artikelnummer
338319
€ 0,00
Vanaf € 2.485,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Antego parasol van het merk Jardinico is een voortreffelijke optie voor wie een parasol van hoge kwaliteit en veelzijdigheid zoekt. Met zijn eigentijdse ontwerp en doorzame constructie biedt deze parasol niet alleen bescherming tegen de zon, maar geeft hij tevens een vleugje elegantie aan elke buitenomgeving.

Het stevige gepoedercoate aluminium frame verzekerd stabiliteit en solide ondersteuning, terwijl het weerbestendige doek bescherming biedt tegen de elementen en UV-straling. Dankzij het gemakkelijk te bedienen openingsmechanisme kunt u de parasol zonder moeite openen, sluiten en op de gewenste hoogte aanpassen.

Daarnaast is de Antego parasol verkrijgbaar in een scala aan kleuren voor zowel het doek als het frame. De Antego komt ook met de optie voor een parasolvoet en accessoires zoals LED verlichting, een correctiepen, een beschermhoes en een care kit.

Afmetingen:

300 x 200 cm

300 x 300 cm

ø 350 cm

^