Cassina fauteuils

Bekijk de Cassina fauteuils hier op uw gemak online. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een mooie offerte!

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina

Bent u op zoek naar een mooie fauteuil om uw interieur compleet te maken? Dan bent u bij het Italiaanse top merk Cassina aan het juiste adres. Cassina heeft namelijk een breed assortiment aan fauteuils. Een groot deel van dit assortiment vindt u bij Pot Interieur. We hebben 700m² aan Cassina tentoongesteld. Daarmee hebben we de grootste Cassina-studio van Nederland.

Comfortabele fauteuils met hoogwaardig design

De fauteuils van Cassina zijn ware eyecatchers. Met hun bijzondere design vestigen ze alle aandacht op zich in iedere ruimte. Deze bijzondere fauteuils zijn het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Cassina en de bekende ontwerpers, zoals Rodolfo Dordoni, Patricia Urquiola en Charlotte Perriand. Verschillende van deze fauteuils zijn inmiddels uitgegroeid tot echte design klassiekers, zoals de Cassina LC4 en de Cassina LC2. Cassina design fauteuils zijn ontworpen om aan alle behoeften en interieurstijlen te voldoen en zijn perfect geschikt voor zowel klassieke als hedendaagse trends.

Combineer uw Cassina fauteuil met een bijpassende bank

Verschillende Cassina fauteuils zijn ook als bank uitgevoerd, waardoor u uw interieur als één mooi geheel kunt inrichten. Zo is er de Utrecht fauteuil, die tevens als bank uit te voeren is, de LC2 en de Maralunga fauteuil. Deze modellen zijn inmiddels uitgegroeid tot ware design klassiekers en niet meer weg te denken uit de wereld van design meubels. 

Laat u adviseren door onze adviseurs

In onze showroom staan veel fauteuils tentoongesteld. Verder lopen hier zeer getrainde adviseurs rond die u altijd ondersteunen bij het testen en kiezen van uw nieuwe banken, fauteuils of andere meubels van Cassina. Naast dat we een zeer grote collectie tonen, hebben wij ook veel op voorraad. Dit betekent dat wij doorgaans snel uw nieuwe meubilair kunnen leveren. Hierdoor geniet u vaak al binnen enkele werkdagen van uw nieuwe aankoop.

Heeft u vragen over specifieke meubels of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.
U bereikt ons telefonisch op 0115-532526. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar verkoop@pot.nl.

^