Muuto Compile kast

Het Compile kastensysteem kent vele opties!

  • Aanpasbaar naar eigen wensen
  • Verkrijgbaar in acht configuraties
  • Uitvoerbaar in zwart, wit en grijs

Artikelnummer
327327
€ 645,00
Vanaf € 645,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een opvallend kenmerk van de Muuto Compile kast is het gebruik van geperforeerde metalen panelen. Deze panelen dienen niet enkel ter decoratie, maar verschaffen tevens functionaliteit door licht en lucht door te laten. Hierdoor krijgt de kast een luchtige en verfijnde uitstraling, zonder te overheersen in de ruimte.

De veelzijdigheid van de Compile kast komt eveneens tot uiting in de mogelijkheid om de modules op diverse manieren te stapelen. Of men nu een slanke boekenkast wenst te creëren of een breder opbergmeubel behoeft, de modules kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en individuele voorkeuren.

Bovendien biedt de Compile kast een uitgebreid scala aan kleuropties, waardoor men deze perfect kan afstemmen op het overige interieur. Of men nu kiest voor een subtiele, neutrale kleurstelling of speelt met levendige accenten, er is een overvloed aan keuzemogelijkheden beschikbaar.

^