Riva 1920 Avant kast

De Riva 1920 Avant: Een prachtige kast voor in uw slaapkamer!

  • Modulair elementensysteem van massief hout
  • Verkrijgbaar in acht afmetingen
  • Ledverlichting op aanvraag leverbaar
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Artikelnummer
334381
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Riva 1920 Avant, 2018

De Riva 1920 is een kast met een minimalistisch design, ondanks zijn stoere finish. De mogelijkheid om verschillende accessoires toe te voegen is hierbij aanwezig, denk aan kledinghangers, planken of ladekasten. Ook is de kast verkrijgbaar in diverse houtsoorten: walnoot, kers, esdoorn, eiken en cederhout. Tevens heeft u keuze uit gesatineerd glas of rookglas. De finishing touch bij deze kast is de prachtige ledverlichting die op aanvraag leverbaar is.

CR & S. RIVA 1920

De ontwerpers van deze kast zijn niemand minder dan het technische team van Riva. De denkwijze van het bedrijf wordt door dit team enorm mooi weerspiegelt en ook laten zij zien hoeveel aandacht ze steken in de productieprocessen. Dit doen ze door schadelijke stoffen te vermijden om mens en milieu te beschermen. Een authentiek product gekenmerkt door een perfect afgewerkt design dat de schoonheid van hout het beste tot uitdrukking brengt.

^