MDF Italia Random Box kast

Een upgrade van het prijswinnende design van MDF Italia; de Random Box

  • Deze kast doet de naam 'Random' echt eer aan
  • Mooi te combineren met andere kasten, zoals de Random Cabinet
  • Speels uiterlijk door de willekeurige plaatsing van deuren

Artikelnummer
278661
€ 2.919,00
Vanaf € 2.919,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MDF Italia Random Box kast

Designer: Neuland Industriedesign
De MDF Italia Random Box kast werd ontwikkeld door de talentvolle designers van Neuland Industriedesign. Deze functionele kast kent verschillende modellen. Eén van deze kasten is de Box, waarbij de willekeurigheid echt centraal staat. Deze kast is namelijk eenvoudig zelf in te delen door de willekeurige plaatsing van de deuren.

De MDF Italia Random Box kast: de kunst van het weglaten

De Random kasten zijn herkenbaar aan de verticale lijnen en een willekeurige vakverdeling. Deze Random Box kenmerkt zich door de kunst van het weglaten. Dankzij zijn 'Random' indeling van schappen en deuren krijgt deze kast een speelse uitstraling. Het geeft de essentie van het Italiaanse design merk weer; scherp en zacht gecombineerd. De MDF Italia Random Box bestaat uit planken en deurtjes van verschillende afmetingen. Kortom; combineer de verschillende onderdelen en stel uw MDF Italia Random kast naar eigen wens samen.
De afmetingen van de kast zijn: 81,6 x 35 x 216,3 centimeter (breedte x diepte x hoogte).

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden

De mogelijkheden voor het combineren van de verschillende onderdelen van de MDF Italia Random Box kast zijn eindeloos. Zo ontstaat er een kast die helemaal past bij uw wensen en behoeften. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale kast. Kom langs in onze ruime showroom of bel voor vragen +31 (0)115 – 53 25 26. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar op verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^