HAY About A Lounge Chair AAL 93 fauteuil

Geniet van heerlijk comfort met de Hay About A Lounge Chair AAL93!

Artikelnummer
318602
€ 0,00
Vanaf € 1.499,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Hee Welling

Deze About A Lounge Chair AAL93 van HAY is de variant met hoge rug. Een lounge chair om comfortabel in onderuit te zakken. Met zijn knusse uitstraling en praktische ontwerp is de stoel een hoogtepunt in elke huiskamer. Hee Welling heeft de AAL93 About A Lounge Chair ontworpen als een stoel waarbij gemak, eenvoud en comfort hand in hand gaan met simpel en mooi design. Daarmee sluit de lounge stoel mooi aan bij de rest van Hee Wellings ontwerpen voor Hay. De About A Lounge Chair AAL93 benadrukt de comfortabele kenmerken van de HAY stoelencollectie.

Het onderstel van deze stoelen is gemaakt van duurzaam en mooi afgewerkt multiplex. Verschillende houtafwerkingen mogelijk. Kies uw favoriete stof en geniet van het praktische en comfortabele design van de HAY lounge chair met hoge rug.

Bestel de HAY About A Lounge Chair AAL 93 fauteuil bij Pot Interieur ✓ Meer dan 400 designmerken ✓ Een begrip in Nederland en België!

Meer informatie
CollectiesHAY AAL
^