HAY About A Lounge Chair AAL 83 fauteuil

Deze gestoffeerde AAL83 About A Lounge Chair van HAY is de variant met lage rug. Een lounge chair om comfortabel in onderuit te zakken!

Artikelnummer
318586
€ 1.108,00
Vanaf € 1.108,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY About A Lounge Chair AAL 83 fauteuil

Deze gestoffeerde AAL83 About A Lounge Chair van HAY is de variant met lage rug. Een lounge chair om comfortabel in onderuit te zakken. Met zijn knusse uitstraling en praktische ontwerp is de stoel een hoogtepunt in elke huiskamer. Hee Welling heeft de AAL83 About A Lounge Chair ontworpen als een stoel waarbij gemak, eenvoud en comfort hand in hand gaan met simpel en mooi design. Daarmee sluit de lounge stoel mooi aan bij de rest van Hee Wellings ontwerpen voor Hay. De gestoffeerde AAL83 About A Lounge Chair benadrukt de comfortabele kenmerken van de HAY stoelen collectie.

Het onderstel van deze stoelen is gemaakt van duurzaam en mooi afgewerkt multiplex. Verschillende houtafwerkingen mogelijk. Kies uw favoriete stof of leer en geniet van het praktische en comfortabele design van de HAY About A Lounge Chair.

Meer informatie
CollectiesHAY AAL
^