Cassina 571 Back-Wing fauteuil

De comfortabele Back-Wing van Cassina is nu ook verkrijgbaar als fauteuil!

  • Door de ergonomische vorm zit deze fauteuil zeer comfortabel
  • Het massief houten frame is verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten
  • Afgewerkt met een mooie bies

Artikelnummer
311416
€ 3.539,00
Vanaf € 3.539,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 571 Back-Wing fauteuil

Designer Patricia Urquiola

571 Back-Wing fauteuil van CassinaDeze comfortabele fauteuil heeft dezelfde onderscheidende esthetiek als de Back-Wing stoel ontworpen in 2018. Het frame van de fauteuil, beschikbaar in zes kleuren, bestaat uit grote massief houten delen die Cassina's expertise in houtambacht benadrukken.

De ergonomie en veelzijdigheid van de Back-WingNet als de Back-Wing stoel wikkelt de ergonomische en omhullende rugleuning elegant rond het lichaam, terwijl de plooien aan de zijkanten, zoals kleine vleugels, fungeren als armleuningen, waardoor het bijzonder comfortabel is om in te zinken en met royale proporties. De fauteuil, met zitting in flexibel polyurethaanschuim en bekleed met zowel leer als stof uit de Cassina Collections, is elegant afgewerkt met bies die het profiel van de rugleuning van de fauteuil netjes volgt en definieert.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^