Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle

De 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle is een mooie fauteuil, ontworpen door Le Corbusier, Charlotte Perriand en Pierre Jeanneret uit de collectie van Cassina!

  • Het zachte comfort is alleen al zichtbaar
  • De kussens zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen
  • Bekijk ook eens de 2- of 3-zitsbank
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten van Cassina

Artikelnummer
268071
€ 3.853,00
Vanaf € 3.853,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Le Corbusier Pierre Jeanneret en Charlotte perriand

De dikke kussens geven deze fauteuil een zachte, warme uitstraling. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen en uzelf even af te zonderen van alle hectiek. Ervaar het zelf in deze zeer comfortabele fauteuil; de 3 Fauteuil Grand Confort van Cassina.

De uitvoeringen van de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle

De Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle is een zeer comfortabele fauteuil uit de collectie van Cassina. Dankzij de heerlijk zachte kussens krijgt deze fauteuil een zeer knusse, warme uitstraling. De mooie fauteuil met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher! De 3 Grand Confort is daarnaast ook als 2- en 3-zitsbank verkrijgbaar. Hiermee kunt u uw gehele zitkamer inrichten met deze serie.

Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle heeft een gepolijst verchroomd stalenframe of glanzend basalt, grijs, lichtblauw, groen of bordeaux. Bovendien zijn de kussens gevuld met polyurethaanschuim en polyester of veren in combinatie met polyurethaan. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de verschillende stof- en leersoorten van Cassina.

Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^