Carl Hansen Colonial fauteuil

De Colonial fauteuil met elegante armleuningen is een echte designklassieker!

Artikelnummer
291008
€ 2.438,00
Vanaf € 2.438,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Ole Wanscher, 1949

De Carl Hansen 0W149 Colonial fauteuil is ontworpen door Ole Wanscher in 1949. Hij haalde zijn inspiratie voor de fauteuil uit de Engelse meubeldesign van de 18e eeuw, die invloeden van de koloniën vertoonde. Vandaar ook de naam 'Colonial'. De fauteuil is voorzien van unieke schuin oplopende armleuningen die vervolgens steil naar beneden gaan. De elegante fauteuil is stevig genoeg om jarenlang mee te gaan. Kortom, de Colonial fauteuil is een uniek designstuk uit de Carl Hansen collectie die tijdloos blijft.

De fauteuil Colonial zelf samenstellen

De Colonial kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het frame heeft u de keuze uit twee houtsoorten: eikenhout en notenhout. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen. Voor extra comfort kunt u de bijpassende voetenbank bestellen.Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Colonial fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
65 x 68 x 85 cm

^