Carl Hansen CH22 fauteuil

Eenvoudig design en ultiem comfort; dit is de Carl Hansen CH22 fauteuil

  • fauteuil vervaardigd uit massief hout en fineer
  • Geweven zitting en decoratieve scharnierpunten
  • Een blikvanger in ieder interieur
  • Geheel naar wens samen te stellen

Artikelnummer
301377
€ 2.948,00
Vanaf € 2.948,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Carl Hansen CH22 fauteuil

Designer Hans J. Wegner, 1950

De unieke CH22 fauteuil, ontworpen door Hans J. Wegner, kenmerkt zich door een eenvoudig design en ultiem comfort. Wegner legt de focus op subliem vakmanschap, zoals te zien is in de geweven zitting en de bijzonder decoratieve scharnierpunten. De lage relaxfauteuil is vervaardigd uit massief hout en de organisch gevormde rugleuning van fineer.

De fauteuil CH22 Shell zelf samenstellen
De fauteuil is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit eikenhout en walnotenhout. Vervolgens kunt u de houtsoorten afwerken met diverse lakken. Een combinatie van de twee houtsoorten is ook mogelijk. De rugleuning is van fineer en de zitting is van geweven papierkoord, waarbij u kunt kiezen uit de kleuren naturel en zwart. Hierdoor stemt u de fauteuil gemakkelijk af op de rest van uw interieur. Optioneel verkrijgbaar met een zitkussen voor extra comfort. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Carl Hansen CH22 fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
72,6 x 69,5 x 61,5 cm

^